wat ik doe

Wat ik het leukste vind om te doen is #muurtjesmaken. Door het toepassen van verschillende schildertechnieken creëer ik de “look & feel” van bijvoorbeeld betonciré of Italiaans stucwerk. Kleuren en structuren kunnen worden aangepast aan het interieur en de styling van uw woning of bedrijf, ik ga met u in overleg om een passend ontwerp te maken en zo tot een gewenst resultaat te komen.

Van subtiele betonlook tot gewaagde kleurcombinaties, industriële structuren en toepassing van bladgoud, koper of zilver voor een luxe en exclusieve uitstraling.

Origineel en uniek, afgestemd op uw wensen!

Overige services:

– set building (decorbouw) en props/rekwisieten
– event styling en decoraties

Inmiddels heb ik alweer ruim 20 jaar ervaring als decoratief schilder in binnen- en buitenland. Het begon eigenlijk allemaal toen ik vanaf 1997 de kans kreeg om decors te bouwen voor een fotostudio. Na een aantal jaren als decor- en standbouwer actief te zijn geweest, ben ik in 2002 geëmigreerd naar Ibiza waar ik vervolgens 11 jaar heb gewoond en gewerkt. Ik heb daar veel leuke en vooral diverse projecten gedaan als freelance decorateur en decoratief schilder.

Nu heb ik samen met mijn twee banjers (de kids) weer mijn basis in de mooiste hoek van Gelderland, de Achterhoek, en van hieruit werk ik door heel Nederland en daarbuiten…

Wilt u nog meer weten of kan ik u ergens mee van dienst zijn? Neem gerust contact met me op, ik sta u graag te woord! Oh, en volgt u me al op social media? 🙂

Groetjes! Kim