Decorateur

Na haar opleiding tot decorateur/etaleur (CIBAP 1998) heeft Kim Froeling ruim 20 jaar ervaring opgedaan in de o.a. decor- en standbouw en later als freelance toegepaste vormgever voor diverse disciplines. Nu werkt ze zelfstandig voor opdrachtgevers uit het particuliere en zakelijke segment door heel Nederland en daarbuiten.

Muren met karakter

Kim Froeling creƫert exclusieve wanden geheel naar wens van de opdrachtgever. Dit door de afwerking qua vormgeving en kleurstelling volledig op maat te ontwerpen en uit te voeren. Hierdoor krijgt elke wand zijn eigen exclusieve signatuur.

Luxe wandafwerkingen en ambachtelijk schilderwerk

De originele afwerking ontstaat door het toepassen van diverse technieken. Denk daarbij aan decoratief stucwerk en schildertechnieken met accenten van slagmetaal in goud, zilver of koper, of aan een industriƫle wand met roestaccenten en structuren. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Signature wall

Doordat alle wanden geheel op maat wordt afgewerkt is het resultaat altijd uniek, elke wand heeft zijn eigen signatuur. Maak een statement met uw eigen signature wall.

Samen uw project bespreken? Neem vlijblijvend contact op!